435986-PEA2MM-470

Het aanbod van analyses en rapportering bestaat uit verschillende mogelijkheden. Elk beleid en elk wagenpark heeft zijn eigen DNA en bij het analyseren hiervan tracht TCOFLEET.be een zo transparant mogelijk beeld te vormen voor uw onderneming, rekening houdend met het DNA van uw bedrijf!

Hierbij enkele mogelijkheden die wij u kunnen aanbieden.

Standaardanalyse/rapport

Deze analyse geeft u een duidelijke vergelijking tussen uw huidige vloot en de door u gekozen varianten. Die vergelijking is afhankelijk van de grootte van uw wagenpark.

Deze standaardrapporten zijn , afhankelijk van uw vlootgrootte, opgedeeld in verschillende onderdelen die u niet enkel inzicht geven in de “1 op 1” keuzes die u kan maken op gebied van uw wagenpark, maar ook in andere mogelijke vergelijkingen van merk, categorie, brandstof,…

De prijs van een standaardanalyse varieert tussen 150€ & 2850€ excl. BTW afhankelijk van de grootte van uw wagenpark en het aantal voertuigen dat in de vergelijking opgenomen wordt.

Uitgebreide analyse/rapport

Hierbij worden alle facetten verbonden aan uw vloot in het rapport opgenomen.

We gaan aan de slag met de parameters die u voor uw onderneming belangrijk vindt bij de opstelling van uw vlootbeleid. We bekijken samen met u welke zaken u aangepast zou willen zien en gaan hiermee aan de slag.

Aan het einde van het traject zal u een complete analyse ontvangen met de huidige situatie van uw wagenpark en een uitgebreid rapport dat u een beeld op de toekomst kan geven.

De prijs start bij die van de standaardanalyse en wordt uitgebreid met een prijs in regie. Daarnaast kunnen ook projectprijzen afgesproken worden.