TCOFLEET.be “Futuring your Mobility”

 

Total Cost of Ownership, kortweg TCO genoemd, wordt meer en meer een bepalende factor in de keuze van een wagen.

Zowel voor de onderneming als voor de werknemer is TCO een belangrijk element waarmee rekening gehouden moet worden.

Door de complexiteit van de Belgische wetgeving, inzake fiscaliteit en de daaraan verbonden autokosten, worden niet alle elementen meegenomen in een doorsnee TCO analyse.

Door de komst van WLTP,  de voorlopige aanpassing naar NEDC 2.0 en de overgangsregeling in de fiscaliteit wordt zo’n TCO- berekening , en al zeker een analyse , een intensieve opdracht.

TCOFLEET.be zorgt voor een uitgebreide analyse die u een duidelijk beeld geeft van de werkelijke TCO. Door de duidelijkheid en transparantie van de analyse bent u als ondernemer in staat om in één oogopslag te zien wat de TCO-impact is van uw huidige vloot en uw mogelijk toekomstig beleid. U ziet in deze onafhankelijke analyse wat de financiële impact is bij bepaalde voertuigen.

Hier stopt het niet! Niet enkel economische factoren worden weergegeven maar ook het bekijken en analyseren van ecologische factoren behoort tot de mogelijkheden! En ook hier kunnen we de financiële impact weergeven.

Ook voor de werknemer nemen wij de belangrijkste parameters meer in de analyse. Zo wordt het Voordeel Alle Aard (VAA) bijvoorbeeld weergegeven in een duidelijke analyse tussen de verschillende voertuigen. Daardoor kan ook de werknemer zich bewust worden van de voordelen van een voertuig dat voldoet aan bepaalde eisen van de onderneming.

Contacteer ons voor meer informatie!

Bekijk zeker onze “Blog & Artikels” als je ondertussen meer wil weten.