So whenever your mobility needs some expertise check our modules

Mobility insights

 ANALYSE HUIDIGE VLOOT

Door je huidige vloot in kaart te brengen en te vertalen naar een onafhankelijke TCO (Total Cost of Ownership) ben je als onderneming in staat om inzichten te krijgen in het TCO-budget per categorie.

Aangezien we je huidige situatie verwerken heb je ook een zicht op je brandstoftypes, lopende kosten, totale kosten, CO2-uitstoot en zo veel meer data die je kunnen helpen om een toekomstige strategie te bepalen.


DNA ANALYSE

DNA-profilering van je werknemers. Deze analyse stelt je als onderneming in staat om je werknemers te bevragen naar hun mobiliteitssituatie. Hierdoor heb je als werkgever een transparant overzicht in het juiste mobiliteitsprofiel van je werknemers. Hierdoor kan je inzetten op de juiste strategie of kunnen eventuele hindernissen in kaart gebracht worden. 

 ANALYSE VARIANTEN

Een duidelijke strategie uitwerken kan enkel met de juiste gegevens en data. Hiervoor moet ook een keuze gemaakt worden in het aanbod naar de werknemers toe. Een TCO-vertaling van de mogelijke varianten geeft een duidelijk beeld van wat er al dan niet binnen de vooropgestelde budgetten/KPI’s past.

CATALOGUS

Bij een varianten analyse leveren we steeds een catalogus op waarbij je de inzichten hebt per voertuig op vlak van CO2, TCO , budget, categorie, VAA en zo veel meer. Maar ook bieden we reeds hier een inzicht aan wat er zou gebeuren indien de budgetten zouden aangepast worden en de impact op de huidige situatie.