top of page
Image by why kei

Analyse van het wagenpark

Stap 1 van een degelijk wagenparkbeheer start altijd met een analyse van de huidige situatie. Waarom? Het totale kostenplaatje of de Total Cost of Ownership (TCO-bedrag) bevat meer dan de aankoop van een voertuig. Onderhoud, brandstof, fiscale lasten, restwaarden, abonnementen, leasingkosten ... maken van een goedkope aankoop niet altijd de beste aankoop. Welke factoren bepalen de identiteit van jouw bedrijf? Waar liggen de waarden en belangen? Een ecologisch karakter, budgetvriendelijke oplossingen of ligt de focus vooral op de praktische uitvoering? Met een goede analyse en gericht advies geven wij inzichten in het huidige mobiliteitsplan en wagenpark.

DNA Mobiliteit

Het DNA van je werknemers

Een sterk mobiliteitsplan, de juiste strategieën en de mogelijkheid om snel te schakelen wanneer nodig. Het staat of valt bij een degelijke analyse van de behoeften van je werknemers en de huidige mobiliteitssituatie. Met een DNA-profilering duik je als werknemer onder de huid van de mobiliteitscultuur van je bedrijf en breng je de noden helder in kaart. Een broodnodige tweede stap als je efficiënt inspeelt op het razendsnel evoluerende mobiliteitslandschap. 

Data & strategie

Image by Campaign Creators

De vooropgestelde budgetten, de interne cultuur, de belangen, de praktische overwegingen en de bedrijfsgerichte KPI's. TCOFLEET zet al deze data op een rijtje voor een heldere strategie. We brengen je onderneming terug op het juiste spoor aan de hand van verschillende varianten. Ontdek de kansen, doelen, mogelijkheden en vooruitzichten die het beste passen bij je bedrijf.

Image by Annie Spratt

TCO-catalogus

Wat is de TCO-catalogus? Een duidelijke en tastbare weergave van de totale analyse per voertuig bijeengebracht in een gebruiksvriendelijke catalogus. Veranderingen in het budget? Onze catalogus speelt hier handig op in. We kijken naar de huidige situatie en de toekomstgerichte evolutie in het mobiliteitslandschap. Met de nodige inzichten op ecologisch, budgettair en fiscaal vlak ben je de snel veranderlijke wereld steeds een stap voor.

TCOFLEET verwezenlijkte reeds meer dan 322 mobiliteitsprojecten.
bottom of page